Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Next Time Passions
Μία από τις μπάντες που συνέδεσαν το όνομα τους με την γέννηση και την μικρή (σε χρονική διάρκεια) άνθηση της ελληνικής indie pop επιστρέφει έπειτα από 14 χρόνια απουσίας!
Ο λόγος για τους Next Time Passions! Οι οποίοι παρέα με συγκροτήματα όπως οι: One night suzan,Starblind,Crooner,Pillow,Kissamatic Lovebubbles κ.α. αποτελούσαν την indie pop σκηνή της Ελλάδας στις αρχές των 90's. Ένα από τα πιο ονειρικά και όμορφα μουσικά κινήματα που έχουν εμφανισθεί στον ελληνικό alternative χώρο!(μεγάλο συν, εκτός από την όμορφη pop που έφτιαχναν είναι και τα πολύ πρωτότυπα ονόματα των συγκροτημάτων!)
Για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μία γεύση αυτής της εποχής θα πρότεινα την συλλογή "Try a little sunshine" φυσικά.(την εν λόγω συλλογή μπορείτε να την προμηθευτείτε από το vinyl microstore)
Οι Next time passions σχηματίστηκαν το 1991 και έχουν κυκλοφορήσει κάποια 7" E.P. μέσω της ιστορικής πλέον εταιρίας This Happy Feeling ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορες συλλογές.(όπως η Τry a little sunshine). Λίγο μετά τα μέσα των 90's και για έναν περίεργο λόγο (για εμάς τους πιο νέους τουλάχιστον)όλες αυτές οι υπέροχες μπάντες σιγά σιγά εξαφανίσθηκαν. Έτσι και οι Next time passions σταμάτησαν να είναι ενεργοί. Όμως το καλοκαίρι του 2009 και λόγω της δημιουργίας ενώς myspace profile, άρχισε από διάφορους fan της μπάντας να ακούγεται πως η επιστροφή είναι στα σκαριά.Ευτυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε με το ανέβασμα δύο νέων τραγουδιών στο profile και μιάς σχετικής ανακοίνωσης από την ίδια την μπάντα! Πλέον ανακοινώθηκε και το πρώτο τους live!Στις 20 Δεκεμβρίου λοιπόν στο Tiki θα λάβει μέρος μία νοσταλγική βραδιά που θα θυμήσει στους πιο παλιούς γιατί η indie pop είναι τόσο μαγική μουσική και τον λόγο που στριμοχνώντουσαν στο decadence και στο AN κάποτε! Εμείς οι καινούριοι που θα θέλαμε να έχουμε ζήσει εκείνες τις στιγμές θα μπορέσουμε πλέον να πούμε πως, ποτέ δεν είναι αργά!

Θα ξαναμιλήσουμε από εδώ για αυτό το live όταν θα πλησιάζουν οι μέρες!

Info.
Που?:Tiki coctail bar (Φαλήρου 15 Μακρυγιάννη,Σταθμός Μετρό Ακρόπολη,Τηλ.2109236908)
Πότε?:20 Δεκεμβρίου (21:00)
Πόσο?:12 euro (με ποτό)
Ποιοί?:Next Time Passions,Le page + dj set's.

P.S.
Να αναφερθεί πως η βραδιά αυτή θα είναι ένα party που διοργανώνουν οι The boys who couldn't stop dreaming και η Astrogirl.

http://www.myspace.com/nexttimepassions
http://www.myspace.com/greekindiepop
http://www.myspace.com/ellixx
http://www.myspace.com/lepagemusic

Δεν υπάρχουν σχόλια: