Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

2010 Happy new year!




Πάει και το 2009! Ευτυχώς δηλαδή γιατί με τόση ατυχία που μας έπεσε περιμέναμε πως και πώς να φύγει! Το 2010 θα είναι πολύ καλύτερο! Πως το ξέρω? Είναι μόλις η 5η μέρα της χρονιάς και ήδη βρήκα κάτι που θα με συνοδεύει στις βόλτες με το mp3 κατά την διάρκεια της χρονιάς! Ο λόγος για τους Dent May and his Magnificent Ukulele. Μία μπάντα από την Αμερική με ηγέτη της τον Front man Dent May και το ukulele του!
Περισότερα εδω:http://www.myspace.com/dentmay




Βγήκαν και τα αποτελέσματα της blogoψηφοφορίας! Λογικά θα τα έχετε δει οι πιο πολλοί, άλλοι συμφωνείτε, άλλοι διαφωνείτε αλλά είχε πλάκα! Άντε και του χρόνου! Η ψηφοφορία με έβαλε σε σκέψεις και ίσως κάποια στιγμή κάνω και κάποιες ακόμα λίστες πιο γενικές (αλλά βέβαια μαζεμένες σε ένα post!). Θέλω να ψηφήσω και για τα 90’s για παράδειγμα γιατί όταν τελείωναν δεν πρόλαβα να είμαι σε μία ηλικία ώστε να είμαι σε θέση να το κάνω! Τώρα που είμαστε στα 10’s πάντως έχει την πλάκα του να το λες!

(Για όσους δεν έχουν δει τα αποτελέσματα της blogoψηφοφορίας και ενδιαφέρονται να τα τσεκάρουν: http://gone4sure.wordpress.com)

Τέλος θέλω να πω για ένα live που μας έρχεται. Οι Puppini Sisters θα επισκεφθούν για δεύτερη φορά την σκηνή του Gazzarte για δύο εμφανίσεις! Πέρσι είχαμε περάσει υπέροχα, οπότε σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

8 και 9 Ιανουαρίου στο Gazzarte λοιπόν!
http://www.myspace.com/puppinisisters




P.S.

Το μικρό μας blog κλείνει και αυτό 1 χρόνο ζωής! Θα βρω έναν τρόπο να το γιορτάσουμε και θα σας πω! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: